Peru Sigorta İşlemleri

Güney Amerika'nın sevimli kıyı ülkelerinden olan Peru, gençlerimizi üniversitelerine bekliyor. Bu ülkede son derece sıcak insanlarla, medeni üniversitelerde eğitim alabilirsiniz. Üniversite bünyesinde, sadece lisans eğitimi için değil, aynı zamanda yüksek lisans ve doktora eğitimleri için de eğitim alabilirsiniz.

Peru'da Eğitim

Peru Öğrenci Sigorta İşlemleri

Güney Amerika’nın sevimli kıyı ülkelerinden olan Peru, gençlerimizi üniversitelerine bekliyor. Bu ülkede son derece sıcak insanlarla, medeni üniversitelerde eğitim alabilirsiniz. Üniversite bünyesinde, sadece lisans eğitimi için değil, aynı zamanda yüksek lisans ve doktora eğitimleri için de eğitim alabilirsiniz. Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı bünyesinde tüm yurtdışı eğitim seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Öğrenci danışmanlarımızla, her zaman sizinleyiz. Gençlerimizin dünya ülkelerinden seçimlerini yapmaları da önerilerimiz arasında. Bunlardan biri de şüphesiz ki Peru Üniversiteleri. Peru sigorta işlemleri detaylarına dikkat ederek, başvurularınızı yapabilirsiniz.

Eurostar İle Vize ve Sigorta İşlemleriniz Eksiksiz Olacak:

Peru sigorta işlemleri, ülkeye kabul için gerekli olan seyahat sağlık sigortası ile şekillenmektedir. Ülkeye girmeden önce, vize başvuruları sırasında, 30.000 EURO değerinde, ilk giriş tarihini kapsayacak şekilde, seyahat sağlık sigortası yapılması yerinde olacaktır. Poliçe üzerinde, eğitim amaçlı bir seyahat olduğu, öğrencimizin kimlik bilgileri ve numarası, değeri gibi bilgilerin de yer alması önem taşımaktadır. Ülkeye giriş yapmanızdan sonra, oturma izni almanızla birlikte, çok daha uygun şartlarda sağlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Ülkede hem devlete bağlı, hem de özel statüye sahip sağlık hizmetleri sunan sağlık kurumları bulunmaktadır. Kamu hastanelerinde muayene sıraları çok geç ve sağlık kurumları genel anlamda özel hastanelere göre bakımsızdır.  Muayene ücretleri yaklaşık olarak 50 ile 100 dolar arasında seyretmektedir. Özel hastanelerin hem ayakta, hem de yataklı tedavilerinin yüksek rakamlarda olduğunu belirtelim. Acil servis ve muayene gibi sağlık hizmetleri de son derece yüksek ödemelerle seyretmektedir. Bu nedenle, oturma izni alınmasından sonra da öğrencilerimiz sağlık sigortası yaptırması yerinde olacaktır. Özel kliniklerde ve sağlık kurumlarında özel sigortanızla zorlanmadan tedavinizi yaptırabilirsiniz. Uluslararası sağlık sigortalarının de geçerli olduğunu eklemek gerekir. 20 Dolar civarında rakamlarla başlayan ödemelerle sigorta yaptırabilirsiniz.

Peru sigorta işlemleri kapsamında, özel hastanelerin uyguladıkları sağlık sigortası paketleri, anglo salud ve plan salud olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu paketlerin içeriklerini sigorta şirletleri detaylı olarak müşterilerine sunmaktadır. Peru ilaç temini bakımından sorun içermeyen bir ülkedir. Eczaneler uzun saatler, açık olarak hizmet sunmaktadır. Hafta sonları da ülkemizde olduğu gibi açık eczaneleri bulmak zor olmamaktadır. Öğrenci iken, eğitim yıllarınızda yararlanmak üzere, sağlık sigortalarından faydalanmanız, ekonomik anlamda zorlanmadan sağlık tedavilerinizi yaptırmanızı sağlayacaktır. Peru, ülkemizden farklı coğrafya ve iklimde olan bir ülkedir. Tropikal mevsim özelliklerine alışana kadar sağlık açısından zorlanabilirsiniz. Bu nedenle, kendinizi güvence altına almanız ve sigortanızı yaptırmanız önemlidir. Ülkede hem seyahatlerde rutin yapılan aşılar, hem de ülkeye özel bazı aşıların yapılması gerekebilir. Bunların da yapılması için yetkililerden yardım alabilirsiniz.

Peru ülkemiz vatandaşlarından vize talep etmeyen ülkeler arasındadır. Öğrencilerimiz için oturma izni alınması ise ülkeye giriş tarihinden itibaren Dışişleri Bakanlığı’na yapılan başvuru ile söz konusu olmaktadır.

Puanla
[OY: 0 Ortalama: 0]


    Hemen Danışmanlık Alın

    Formu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

    whatsapp1