Yök Denklik

110 yıllık köklü tarihi ile her zaman insanların güvendikleri ve başarısını kanıtlamış bir eğitim kurumu olan Sofya Kliment Ohridski Üniversitesi 83 ayrı dalda eğitim vermektedir.

Bulgaristan'da Eğitim

Yurtdışında Eğitim Rehberi

110 yıllık köklü tarihi ile her zaman insanların güvendikleri ve başarısını kanıtlamış bir eğitim kurumu olan Sofya Kliment Ohridski Üniversitesi 83 ayrı dalda eğitim vermektedir. İnsanların kendilerini birçok konuda geliştirebilecekleri çok farklı olanaklara sahip olan okul özellikle öğrencilerine sunduğu olanaklar ile dikkatleri çekmektedir.

Okula ortalama 10 dakikalık mesafe de yer alan yurtlar ile ulaşım sorunu yaşamayan öğrenciler aynı zamanda birçok farklı aktivitenin yer aldığı kampuslerde de çok keyifli zaman geçirebilmektedirler.  Her sene dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin keyifli bir şekilde eğitim aldıkları bu üniversite aynı zamanda Türk öğrenciler içinde uğrak bir adres haline gelmiştir.

Günümüzde eğitimlerini yurtdışında almak isteyen kişilerin dikkat etmeleri gereken birçok farklı kriter vardır. Bunların başında ise denklik konusu gelmektedir. Aldıkları diplomaların ülkemizde geçerli olması ve tanınması gerektiğini bilmeyen kişiler ciddi sorunlar yaşayabilmektedirler.

Sofya Kliment Ohridski Üniversitesi YÖK denklik konusunda beklentileri karşılayan bir üniversitedir ve bu sebeple her sene birçok Türk öğrenci bu üniversiteye kayıt olmaktadır. Çok önemli bir üniversite olması ve aynı zamanda sınavsız kayıt olanağının da olması sebebi ile bizlerde ülkemiz de istedikleri bölümlere yerleşemeyen kişilere sürekli olarak bu üniversite hakkında olumlu bilgiler veriyoruz. Öğrencilere büyük değer veren Bulgar eğitim sistemi de insanların ilgilerini bu ülkeye çekmek için yeterli olmaktadır.

Yurtdışı Eğitimi Konusunda Güvenilir Adres

Öğrenciler eğitim dışında birçok farklı sportif, kültürel ve bilimsel aktivite de bulunabilmektedirler. Doğal olarak bu da hem insanların sosyalleşmelerine hem de kişisel gelişimlerine son derece önemli katkılar da bulunmaktadır. Bugüne kadar birçok Türk öğrencinin eğitim alarak dünyanın dört bir yanında mesleklerini yapma şansını yakaladıkları bu üniversite özellikle Bulgarca ve İngilizce dillerinde eğitim ermektedir. Aynı zamanda bu diller konusunda kendilerini yeterli görmeyen kişilere hazırlık sınıfı olanakları da verilmektdir. Hem eğitim ücretlerinin hem de günlük yaşam giderlerinin düşük olması da insanların bu ülke de eğitim alma isteklerini arttırmaktadır. Dolayısı ile insanlar sürekli olarak bizlerle iletişime geçmekte ve Sofya Kliment Ohridski Üniversitesi hakkında yardım almaktadırlar.

Saygın bir üniversitenin diploması ile hayata atılmanın kendilerine birçok farklı konuda çok önemli avantajlar sağlayacağını bilen insanlar özellikle Bulgar Üniversitelerine çok ciddi ilgi göstermektedirler. Bizler de öğrencilerin sorun yaşamadan istedikleri gibi bir eğitim alabilmelerini sağlamak için kendilerine her zaman Sofya Kliment Ohridski Üniversitesi hakkında çok olumlu belgeler veriyoruz. Özellikle sürekli olarak gelişen ve aynı zamanda bugüne kadar birçok kişiyi mezun edep dünyanın farklı yerlerinde farklı alanlar da kariyer sahibi olmalarını sağlayan bu başarılı eğitim kurumu her zaman için en çok önerdiğimiz üniversitelerden biridir. Bu üniversiteyi daha yakından tanımak için sizde hemen Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile iletişime geçebilirsiniz.

Puanla
[OY: 0 Ortalama: 0]


    Hemen Danışmanlık Alın

    Formu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

    whatsapp1