Yök Denklik

Avrupa'da eğitim almak gençlerimiz için son derece avantajlar sunmaktadır. Avrupa Birliği üniversiteleri, kıtanın yüksek öğrenim eğitim kriterleri olan Bologna kriterlerine uygun olarak eğitim sunmaktadır. Mezun olan gençlerimiz hem ülkemizde, hem de Avrupa Ülkeleri'nde çalışma bakımından son derece avantajlı konumda olmaktadır.

Polonya'da Eğitim

Bydgoszcz Ziraat Üniversitesi YÖK Denklik

Avrupa’da eğitim almak gençlerimiz için son derece avantajlar sunmaktadır. Avrupa Birliği üniversiteleri, kıtanın yüksek öğrenim eğitim kriterleri olan Bologna kriterlerine uygun olarak eğitim sunmaktadır. Mezun olan gençlerimiz hem ülkemizde, hem de Avrupa Ülkeleri’nde çalışma bakımından son derece avantajlı konumda olmaktadır.

Son yılların dikkat çeken ülkelerinden olan Polonya’da da bir Avrupa Birliği ülkesi olarak giderek gelişmektedir. Bu doğrultuda, kıtadan önemli yardımlar alan üniversiteler de önemli şekilde ivme kazanmaktadır. Polonya tarihi özellikleri olan üniversitelerinin kalitesini artırmış, modernizasyonunu da yapmıştır. Bu sayede, hem ülkemizden gençlerimiz, hem de birçok Avrupa Ülkesi’nden öğrencilerimize de kucak açmaktadır. Eurostar Yutdışı Eğitim Danışmanlığı olarak gençlerimizin bu kurumlarda eğitim alma şansını yakalaması için destek olmaktayız.

Kaliteli bir Zıraat Eğitimi İçin Şubelerimizle İletişime Geçin:

Gönlünde zıraat eğitimi almak isteyen gençlerimiz, bunu yurtdışında, Polonya’nın en seçkin üniversitelerinden olan Bydgoszcz Ziraat Üniversitesi’nde yapabilirsiniz. İşbirliklerimiz ile öğrencilerimiz bu okulda,yüksek lisans ve lisans eğitimlerini alabilmekte ve sınav şartı olmadan başvurabilmektedirler. Puan ve sınav uygulaması olmaksızın, lise diplomanızla kayıt için başvurabilirsiniz. Okul 1969 yılında kurulmuştur. Biyoteknoloji alanında çok donanımlı, modernize olmuş bir üniversitedir. Sadece ülkeden değil, birçok yabancı ülkeden gençlerin de eğitim aldıkları ve almakta oldukları bir kurumdur. Seçkin akademik kadrosu da dikkat çekmektedir. Laboratuarların ve deneysel çalışma alanlarının çok ve donanımlı olması önem taşımaktadır ve beğenilmektedir. Hem teorik eğitim, hem de pratik eğitim verilen, öğrencilere değer verilen ve ilgilenilen seçkin bir kurumdur.

Bydgoszcz Ziraat Üniversitesi bünyesinde eğitim veren fakülteler, İnşaat ve çevre mühendisliği bölümü, hayvan bilimleri bölümü, makine fakültesi, tarım ve biyoteknoloji fakültesi, kimyasal teknoloji ve mühendislik bölümü, matematik ve fizik bölümü, elektrik ile telekomünikasyon bölümü, yönetim bilimleri fakültesi olarak eğitim verilmektedir. Öğrenci değişim programları, başta Erasmus olmak üzere okulda geçerlidir. Bu şekilde,eğitimlerine farklı kurumlarda bir süre devam eden, ya da çalışma olanağı sağlayan birçok öğrenci bulunmaktadır. Okulun çeşitli tarım kuruluşları ve firmaları ile olan ilişkileri de öğrencilerin mezun olduklarında çalışma, staj imkanlarında şanslarını genişletmektedir.

Bydgoszcz Ziraat Üniversitesi YÖK denklik kriterleri açısından da beklentileri karşılamaktadır. Bunun nedeni, bir Avrupa Birliği üniversitesi olmasıdır. Her zaman, hem üniversite seçimlerinizde, hem de mezun olmanızdan sonra YÖK denkliği için danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Özel anlamda, Bydgoszcz Ziraat Üniversitesi YÖK denklik konusunda en doğru bilgileri almak için de danışmanlarımız sizleri beklemektedir. YÖK resmi sitesinde sizler de incelemelerinizi yapabilirsiniz. Ön şartlar maddeler halinde sayılmaktadır. Öte yandan, diploma denklik başvuruları öğrencilerimizin bireysel olarak yapmaları gereken bir işlemdir. Başvuru kısmından kimlik bilgilerinizi ve belgelerinizi eklemelisiniz. Bu şekilde, başvurularınızı gerçekleştireceksiniz ve belgeleri de tebliğ etmeniz gerekmektedir. Danışmanlarımızdan da takip talebinde bulunabilirsiniz. Bydgoszcz Ziraat Üniversitesi YÖK denklik işlemlerinizde de size bu şekilde yardımcı olabiliriz.

Puanla
[OY: 0 Ortalama: 0]


    Hemen Danışmanlık Alın

    Formu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Polonya’da Üniversite

    whatsapp1